Skip to content

Strunjan, 6.11.

07/11/2021

To soboto je name prišla vrsta za dopoldansko dežurstvo. Glede na uro zaključka šihta in PCT omejitvam se mi je, kot edini spodoben kraj surfarije, obetal le Strunjan. Pri Okolju Piran so prešli na zimsko obračunavanje parkirnine kar je blagodejno vplivalo na količino izključno v ta namen prihranjenih kovancev. Polnemu parkirišču navkljub sem, nadvse zadovoljen, uspel dobiti prosto mesto na skrajnem koncu le tega. To se sicer morda sliši kot malce razvajeno, vendar vam lahko iz izkušenj zagotovim, da je vsak, pri povratku prihranjeni meter, kar se da dobrodošel.

Običajni obiskovalci Strunjana so me kar malo čudno gledali, ko sem se, v neoprenski obleki, otovorjen kot mula, sprehodil mimo njih. Po drugi strani sem potem sam na FKK delu plaže presenečeno zakril sončne žarke peščici trdoživih naturistov, ki so v zatišnih kotičkih strunjanskega zaliva lovili njih popoldansko toploto.

Pogled na pobeljeno morje mi je svetoval 4,2 vendar se je takoj zatem, ko sem ga sestavil, spremenil ter mi z manjšo količino ovčic namignil, da bo 4,8 dosti boljša izbira. Z njim sem se potem podal na poznopopoldansko seanso v kateri sem se veselo dričal po lepo se kotalečih valovih do samega zbližanja sonca s Piranskim obzidjem.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: