Skip to content

Ližnjan, 9. in 10.3.

11/03/2012

Obeta se sončnih 25-30 vozlov dva dneva zapored. Dvakrat preverim vse možne modele. Jes! Nasmeh je raztegnjen do ušes. Po opravljenih petkovih službenih opravkih oddrvim v Ližnjan. Četrt ure po rokah neodločeno premetavam 3’7 in 4’2 in se na koncu odločim za slednjega. Ne traja dolgo, ko sem že nazaj na obali in sestavljam 5’0. Z njim ne traja nič dlje. Sledi čvekanje z ostalimi prizadetimi in za nagrado za vztrajanje v neoprenu še 20 poznopopoldanskih minut glisiranja.

Kajtoribolov: idealen šport za petkovo popoldne.

Preživitev večera (op. preživitev – borutizem; tudi preživetje, zabijanje cajta, visenje oz. henganje…) na spotu nam zaradi hladu ni najbolj dišala zato smo se odpravili iskat toplo zavetje v Medulin kjer smo našli po vsej verjetnosti edino odprto oštarijo. V njej se je med stebri stiskala biljardna miza na katero smo se lakomno spravili v želji po čim hitrejši pozabi na pred tem zaužito pico. Biljardirali smo dokler nas prijazno strežno osebje ob koncu njihovega delovnika ni vrglo ven.

Drugi dan smo se zbudili v sončno jutro s pristnim karlovačkim glavobolom in vetrom za slalomiste. Kasneje se je sicer okrepilo dovolj za refulno drgnjenje s 5’0 a od napovedanih vozlov ni bilo ne duha ne sluha. Jah, jadranje na deski je kot pica; tudi če je zanič, je še vedno boljše kot ostati lačen.

Gozdiček z malce drugačne perspektive.

Edini varni način način kajtanja. Za samega operaterja seveda, okolica ni ogrožena nič manj.

Moja Witchie je spoznala svojo starejšo sestro.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s